Tilbehør til baby

Tilbehør til baby

DIY

her på siden kan du finde inspiration til at lave tilbehør til din baby. Vi har lavet en masse tilbehør selv, fordi vi ikke synes, at det man kan købe i butikkerne er godt nok, eller pænt nok, eller særligt brugbart. F.eks. fandt vi, at hynder til Stokkestol ikke kunne tørres af, men skulle vaskes hvergang. Så vi har lavet vores eget mønster og opskrift, som du kan købe i shoppen. Køb mønster til hynder til Stokke stol her.

Stoff og Stil har også et mønster til Trip Trap stolen, men det fungerer ikke helt til den nye model, som nu hedder Stokkestol, hvor sædet og ryglæn er lavet af plastik. I gamle dage fandtes kun træstole udgaven. Og mønstret du kan købe hos dem er lavet til den gamle udgave. Men vores mønster er lavet til den nye udgave af Stokke stolen

Du finder henvisninger til hvor vi har købt mønstre og hvordan vi har gjort og nogle af mønstrene kan du købe herinde. Det er vores egne designs.

Du må også meget gerne sende dine egne kreationer ind til os med billeder, så kan vi poste dem og henvise til, hvor man kan finde dine ting, så alle kan være med og vi kan alle sprede ideer og inspiration til alt hvad man kan lave af tilbehør til baby.

DIY we love to make things for baby

hynde til stokke stol, tilbehør til baby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *