Sy selv flyverdragt til baby

Sy selv flyverdragt til baby.

Jeg har syet denne flyverdragt til Noa.

Jeg har brugt et mønster til en heldragt fra Onion og lagt linjer ind, så der kunne sættes 2 lynlåse i. Dette gør den nem og hurtig, at få baby puttet ind i.

Vi har fået så mange kommentarer på denne dragt, når mor går rundt med Noa på armen. NÆ og Neeeejjj, hvor har du den dragt fra. Ja så er det alt arbejdet værd, når folk synes det man har lavet, er værd at se og spørge til.

I pinsen gik jeg rundt med Noa i dyrehaven og hun gik der i sine lyserøde Adidas sko og forsøgte med mormors hjælp at trave derud af og hun havde sin dragt på. Der gik en ung gravid mor, der sagde: Ej hvor jeg glæder mig og da de så var kommet forbi os, sagde hun til manden. Så du den dragt hun havde på. Ja så smiler man og varmes i hjertet. Så se at få symaskinen frem og lav jeres egne flyverdragter til baby.

Jeg har selv tilføjet foer og ribkanter i hætte og ærmer og ben og vendt hele dragten ud gennem et hul i sidesømmen. Lynlåsene har fået en ekstra dims sat på i skyderen, så man nemt kan åbne og lukke dem.

Sy selv flyverdragt til baby IMG_2037 IMG_2038 IMG_2039 IMG_2040 IMG_2041 IMG_2042 IMG_2043 IMG_2044 Sy selv flyverdragt til baby

 

Køb mønstret til en hel dragt her

6 thoughts on “Sy selv flyverdragt til baby

 1. Jeg er lige faldet over din virkelig flotte dragt. Har kun prøvet at sy lynlås i et sæt sengetøj.. Tror jeg vil prøve kræfter med noget sværere 😉 Er helt vild med stoffet! Vil du mon fortælle, hvor det er købt, og hvad det hedder?

  1. Hej Lea
   Mange mange tak for din kompliment af flyverdragten, det glæder mig 🙂
   Ja nu skal du høre. Stoffet er købt hos Stoff og Stil på Vesterbrogade og så vidt jeg husker havde de stadigvæk dernede for 3 uger siden.
   Håber du finder det og prøver kræfter med lynlåsene. MH Illona

 2. Jeg kan simpelthen ikke dreje,hvordan du har syet det hele på vrangen inkl lynlåse og så vendt den om… en guide til det kunne være en kæmpe hjælp???

   1. Perfekt, jeg vil se om jeg km finde ud af det?
    Jeg syede en fin dragt til min søn i efteråret, men måtte opgive og bare overlogge rib på ved hænder og fødder? Den blev nu også rigtig fin, men vil gerne lave en med lynlås og faldt over dit fine eksemplar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *