Sy selv ballon kjole til baby DIY

Sy selv ballon kjole til baby DIY

Da jeg syede denne ballonkjole til Noa lærte jeg noget nyt. Jeg har længe kendt til tricket med at kunne vende jakker med foer ud gennem et hul i sidesømmen. Men jeg kendte ikke denne metode, hvor man kan sy kjoler uden ærmer og vende dem igennem sidesømmen. Det gøres ved, at man ved skulderen, når de 2 kjoler skal sys sammen, syr dem på en hel speciel måde. Dette fremgår af syvejledningen til mønstret. Det er simpelthen så smart og så ser den lille kjole helt professionel ud, både set udefra og indefra. Helt igennem bare perfekt og super nemt, når man lige har prøvet det et par gange. Weee i dag har jeg lært noget nyt.
Sy selv ballon kjole til baby DIY ballon kjole til baby DIYIMG_2313Sy selv ballon kjole til baby DIY

Mønstret er fra Stoff og Stil og kan købes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *