Sy selv babys første flyverdragt

Sy selv babys første flyverdragt

Sy selv babys første flyverdragt. Syet i det lækreste blødeste babyfløjl. Baby kan putte sig godt og varmt i denne flyverdragt, som du selv kan sy til din baby. 

Sy selv babys-forste-flyverdragt

Sy selv babys første flyverdragt

Blød og lækker foret med enkelt lag pladevat og jersey foer. Selve flyverdragten er syet i babyfløjl i sart rosa farve. Foret og dragten er vendt gennem et hul i sidesømmen, således, at der ingen indvendige trævlkanter er at finde nogetsteds, kun et flot indre finish.

Den har elastik syet ind i ryggen, så den ligesom samler sig lidt rundt om baby. Mønstret er købt hos Stoff og Stil og vi linker til det under billederne. Vi har selv lagt foer ind og pladevat. Mønstret og stofforbruget er kun beregnet på en dragt i enkelt lag stof.

Wee hun var dejlig i den

skrå lynlås ned i det ene ben, så baby let kunne få den af og på. Noa har nærmest slidt denne flyverdragt op. Mønstret som du køber har også lukkede ben ved fødderne. Det kan man jo lave som man vil. Sy selv babys første flyverdragt

flyverdragt-bagfra Sy selv babys-forste-flyverdragt sy selv babys første flyverdragt sy selv babys første flyverdragt diy flyverdragt baby flyverdrag åben diy

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *