Sy selv baby gamacher

Sy selv baby gamacher

Vi elsker gamacher til vores babyer. Her kan du gratis downloade mønster til dine babygamacher. Mønstret er i størrelse 80, men klipper du uden sømrum og lader være med at klippe til ombuk i ben og talje, kan du sagtens bruge det til størrelse 74 også. Sy selv baby gamacher.

 • Du downloader mønstret og klæber delene sammen efter samlemærkerne.
 • Du lægger mønster på dobbelt stof og klipper ud.
 • Sy først skridt sømmenen sammen for og bag (er markeret på mønstret).
 • Læg derefter benene op.
 • Sy den inderste bensøm
 • Buk til vrangen efter afmærkning i taljen, sy rundt, lad 2 cm stå åben midt bag
 • Mål elastik ud og træk igennem løbegang med en sikkerhedsnål
 • Sæt elastik i taljen ca. 5 cm mindre end baby måler om maven. (hellere løsere end strammere)
 • You are ready to flash your baby.
 • Sytid: 30-45 min alt inklusivt.

Du kan lave gamacher i alle farver og mønstre. Finde lige det stof, der passer til babys kjole, skjorte, trøje eller jakke. Det eneste krav er, at stoffet er strækbart. Du kan også lave dem i ribstoffer, som næsten kan gøre det ud for strikkede bukser.

Sy selv baby gamacher

Download gamache mønstre til baby gratis her 

7 thoughts on “Sy selv baby gamacher

 1. Kære Louise
  Jeg har sendt det til dig manuelt. Du har en Gmail, og gmail deler mails op i indbakke, spam og promoveringer. Mailen du har modtaget, er havnet i en af disse mapper. Du bliver nødt til at finde dem, mapperne, fordi, du mister så meget post af den grund. Det er ærgerligt, da den mail, du modtager fra brandsales, indeholder links til alle gratis mønstrene. Jeg har sendt gamache mønstret manuelt til dig, men hvis du heller ikke får det, så er det fordi, mailsne havner i en anden mappe end din indbakke og jeg har set, at flere tror de ikke har fået mønstrene når de kigger deres mails på Iphone eller anden smartphone, så har de ikke mulighed for at tjekke deres spam eller uønsket post mapper. Det er jeg da rigtig ked af, for selvom jeg svarer folk og skriver til dem, så får de ikke mine mails, da de havner i den samme mappe, som den oprindelige udsendte mail med mønstrene. Det er også sådan, at når du trykker på linksne inde i den tilsendte mail, så åbner filen med mønstrene i en ny fane, hvis du bruger CROME browser. Derefter gemmer du mønstret, der hvor du vil have det, ved at højreklikke på siden og sige gem som. Mønstret er .pdf og er en fil, der kan læses af alle browsere og alle computere, som bruges idag. har du ikke fået min mail hvor jeg har sendt mønstret manuelt, så må du skrive til mig herinde, så skal jeg sende en manual til, hvordan du kan se dine mapper i gmailen. Jeg har haft kunder, jeg har ledt efter på krak, fordi de ikke kunne finde ud af at bruge deres mails. Mit ønske er jo, at I alle skal have glæde af mønstrene og bruge dem og være glade 🙂

 2. Virkelig søde leggings! Kunne man lave dem med rib i stedet for elastik? Og hvordan ville man så gøre? 🙂

  1. Hej Monica synes det er en rigtig god idé at bruge rib i stedet for elastik. Jeg ville bukke mønstret der hvor den stiplede linje går hvor der står ombuk til elastik og så lægge en cm sømrum til der og klippe en ribkant ud på 12cm i højden og måle omkredsen på hele gamachen foroven og trække 5 cm fra og klippe ribben ud således: 12 cm i højden x omkredsen af gamachen foroven minus 5 cm. Tror de bliver rigtig søde og dejlige at have på for din baby. 🙂

   1. Tusind tak for svar! Det vil jeg helt sikkert prøve 🙂

 3. Dem skal jeg til at lave 🙂 er der allerede lagt sømrum til i mønstret? Og hvis ja, hvor meget?

  1. Kære Didde
   Nej der er ikke lagt sømrum til i mønstret. Du lægger 1 cm til og hvis din baby er tyk og lækker så læg 1,5 cm til over alt.
   Mange hilsner
   Illona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *