Sy selv anorak med lynlås til baby

Sy selv anorak med lynlås til baby DIY

Se denne søde anorak med lynlås i ryggen og kænguru lomme. Den har snoretræk i taljen som gør at den sidder så sødt på baby. Den er syet i lyserødt babyfløjl og foret med strikjersey.

Baby er blødt pakket ind og kan mærke det bløde stof mod sin hud og ikke det stive foer, der er i de købte anorakker du kan finde på markedet i øjeblikket.

Der mangler en forståelse for, at babyers hud er fin og sart. Derfor har vi lavet vores egen udgave, så baby er ikke kun smart, men også godt beskyttet og har sin bevægelighed og har behag ved at have den på. 

Mønster og syvejledning er lavet til denne skønne anorak. Syvejledningen er lavet som video. Mønster til download og videoerne er online og lige til at gå til step by step 

Som udgangspunkt, kan mange opskrifter bruges, Mønstre, der har raglan ærmer og herefter kan man så selv sætte hætte på. Husk dog, at halsåbningen skal være ekstra stor, så babys hoved kan komme op igennem. Husk også at købe en lynlås der går langt op i hætten, så man bare kan putte baby direkte ind i jakken. DIY BABY
Sy selv anorak med lynlås til baby Sy selv anorak med lynlås til baby IMG_2294 Sy selv anorak med lynlås til baby

12 thoughts on “Sy selv anorak med lynlås til baby

 1. Hejsa,
  Har I et mønster på denne anorak? Den er simpelthen så fin nemlig 🙂
  Mvh Louise

  1. Kære Louise
   Tak for din besked og ja jeg har fået den forespørgsel flere gange både her og på facebook
   og mit problem er, at johhh jeg har et mønster, som jeg jo selv har designet og der er ikke noget jeg hellere ville end lægge det op og tegne det op.
   Men det er ikke så enkelt, da det skal tegnes op i inddesign og det er et temmeligt kompliceret mønster, og en syvejledning skal der jo også helst følge med og så skulle mønstret gerne være i flere størrelser, så mange kunne få glæde af det.
   Jeg har simpelthen ikke haft tid til at få det lavet og lavet en vejledning, men jeg kan godt se, at jeg må tage mig sammen og få det gjort.
   Jeg havde ellers mødt en uddannet designer, der ville hjælpe mig med lige præcis dette mønstre og jeg venter stadigvæk på at hun henvender sig. Hun fik mine oplysninger men jeg fik ikke hendes. Men Louise, så snart jeg har det klart, så er du en af de første der får det tilsendt. HVilken størrelse er du interesseret i ?
   Jeg har syet to anorakker, en i størrelse 68 og en i størrelse 92
   Tak for din hilsen og forespørgsel, det giver energi, til at få det produceret samt udvikle nogle flere modeller. Jeg er selv dybt skuffet over de detalje reducerede mønstre der er tilgængelige i handlen. For 20 år siden, kunne du ikke åbne et håndarbejdsmagasin uden at det var proppet med jakker og frakker med alskens flotte detaljer og finesser. Idag går alting op og ned som om vi er blevet degenereret udi kunsten at kunne fabrikere tøj til os selv og vore børn. Vi kan bare tage en sæk over hovedet med hul til arme og ben. Ja undskyld til de firmaer der laver mønstre, men ærlig talt. Det er jo sådan at virkeligheden ser ud i dag.

   1. Tak for dit lange svar! 🙂
    Jamen min søn er på nuværende tidspunkt lige rykket op/på vej til at rykke op i str.74, så en str.74/80 er jeg på udkig efter.
    Jeg har brugt de sidste dage på at kigge efter snitmønstre på anorakker og der er nemlig bare ingen at spotte nogen steder. Det er en skam, for det er en sød jakke, særligt til børn.
    Så når du på et tidspunkt har et mønster, så er jeg vældig interesseret og kender flere mødre der også er! 🙂
    Mvh Louise

 2. Åhh, jeg vil så, så, så gerne have fingre i mønsteret (str. 74-80) til denne her SUPER fine anorak! Jeg er solgt!

 3. Håber virkelig der kommer et mønster Til denne skønhed! Den er virkelig flot!! Vil du evt lave en på bestilling?? ☺️

 4. Hej jeg er også interesseret i et sy mønster på anorakken i str. 80 og 92, den er rigtig fin den du har syet.
  Mvh Susanne Jensen

 5. Åhhh..-jeg synes også den er så bedårende!!!!:) ville elske at kunne sy den i str 90 ca. eller en nærliggende størrelse 😉
  Mvh. Mie

  1. 1. 1 m. yderstof, bomuld chintz el. bævernylon, kraftigt lærred osv.
   2. 1m. foerstof, quiltet foer eller jersey stræk, (samme som ribkant)
   3. Ribkant stof, ribstof Ca. 25 cm x 90 til ærmeribberne og hætteribben og lommeribben
   4. Snor på ca. 120 cm
   5. Skråbånd til løbegang ca. 120 cm
   6. Stryge vlies til lynlåsbeskyttelses kanten, bræmmen bag lynlås ca. 57 x 7 cm eller x 3,5 cm hvis du kun stryger på halvdelen af lynlås belægningen
   7. stryge vlies til lynlås kanten eller klip 2 strimler af alm. stryge vlies af 2 cm bred og bagjakke-åbningen lang ind til der hvor du har klippet hak i hættens top, hvor lynlåsen skal gå til. Det er kanten, du syr lynlåsen fast på, gør det også på foeret hvis du bruger jersey foer
   8. Lynlås på Ca. 60 cm
   9. 1 snorestopper til at holde snor på plads, ER IKKE VIST PÅ VIDEO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *