Sy en baby anorak

IMG_2420 IMG_2422

Købe anorakkerne er dyre og ikke behagelige for baby

De har hårdt inderfoer og må ikke være rar for en lille baby med fin og blød hud.

Vi har lave denne skønne anorak i grå/ grøn, som er foeret med blød jersey.

Har lynlås bagpå og op i hætten, så baby kan få den på uden at skulle

have trukket noget ned over hovedet. Men kan lige løftes hen over ham / hende

 

IMG_2231 IMG_2234 IMG_2239 IMG_2240

baby-anorak-diy åben-baby-anorak-diy baby anorak bagfra diy

 

Se denne søde anorak med lynlås i ryggen og kænguru lomme. Den har snoretræk i taljen som gør at den sidder så sødt på baby.

Den er syet i grå /grøn  lærredsstof og foret med strikjersey. Baby er blødt pakket ind og kan mærke det bløde stof mod sin hud og ikke det stive foer, der er i de købte anorakker du kan finde på markedet i øjeblikket. Der mangler en forståelse for, at babyers hud er fin og sart.

Derfor har vi lavet vores egen udgave, så baby er ikke kun smart, men også godt beskyttet og har sin bevægelighed og har behag ved at have den på. Vi vil forsøge at lægge mønster og syvejledning op så snart der bliver tid til, at få det produceret, så det kan gøres som downloads og DIY mønstre.

Som udgangspunkt, kan mange opskrifter bruges, Mønstre, der har raglan ærmer og herefter kan man så selv sætte hætte på. Husk dog, at halsåbningen skal være ekstra stor, så babys hoved kan komme op igennem. Husk også at købe en lynlås der går langt op i hætten, så man bare kan putte baby direkte ind i jakken. DIY BABY-

KØB mønster og syvejleding til din babyanorak du selv kan sy her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *