Kanin amigurumi hæklet Kanin

Kanin amigurumi hæklet kanin

Denne amigurumi kanin hæklet kanin er en blanding af hækling og påsyet filt. Opskriften er købt på Etsy og er produceret af http://www. juliotoys.com

Den er ret nem at gå til og kan hækles på nogle få aftner. Selve monteringen er lidt mere vanskelig, da filten skal klippes ud og limes på og bagefter skal man sy alle pyntestikningerne. Men Cute det er den.

Den er ca. 22 cm høj i siddende stilling. Af masker bruges kun fastmasker, og ind og udtagninger. i opskriften er der skabeloner med til alle filtdelene, som man så klipper ud og lægger på filt.

Man kan bruge bomulds garn til at sy alle pyntestikningerne med, hvis man ikke lige har broderegarn liggende i sine gemmer.

Det er ikke en svær opskrift og man bliver vild med at hækle disse skønne amigurumis.

Vi har selv i Noa´s Garderobe lavet en opskrift på en amigurumi. Det er “Katja the Cat” Hun blev designet, fordi jeg simpelthen ikke kunne finde en katte opskrift der var nuttet nok.

God hækle fornøjelse med din amigurmi kanin hæklet kanin

Der er mange gode opskrifter på engelsk, med de sødeste opskrifter på amigurumis. Der findes også mange skønne opskrifte på kaniner. Etsy og Ravelry er de sites, som vi normalt handler på, når vi skal hækle amigurumis.

amigurumi kanin hæklet kanin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *