Baby Simba hæklet løve

Baby Simba hæklet løve

Baby simba hæklet løve
Baby simba hæklet løve

baby Simba hæklet løve. Denne hæklede amigurumi, fandt jeg ude på nettet. Den oprindelige designer er russer og hun har ikke villet lægge opskriften ud på de gængse sider, som vi bruger; ETSY og Ravelry. Jeg tror jeg søgte i 4 stive timer efter opskriften og meldte mig ind på en masse obskure sider, hvor jeg efter sigende kunne downloade og betale for opskriften. Men alt var på kinesisk og det kan jeg desværre ikke læse. Til sidst lykkedes det mig at finde opskriften på en spansk hjemmeside.

En venlig sjæl har sidenhen lagt opskriften op på Etsy.

Her er linket: opskrift på baby Simba

Så klikker du på download på linket og så åbner der en meget meget flot opskrift i .pdf med billeder og beskrivelser. Opskriften er nok en af de bedste og mest korrekte, jeg har brugt.

Du downloader opskriften og så kan du få den oversat til engelsk gennem nogle af de frie oversættelses sider som der heldigvis stadigvæk findes på nettet, uden at du skal oprette dig som bruger.

Du oploader din pdf og får den oversat til engelsk. Det er ikke alt den kan oversætte, så må du lige google hvad nogle spanske hækle udtryk hedder på engelsk og så tage den derfra. Jeg har hæklet sådan lidt på engelsk og lidt på spansk og jeg kan ikke et ord spansk. Men resultatet er jeg super stolt af og Simba blev bestemt beundret da Noa fik ham i mandelgave juleaften.

Det er sjovt a hækle søde Disney figurer og de pynter så fint på reoler og sofaer. Det er ikke en let opgave, men resultatet taler for sig selv. Brug groft bomuldsgarn og en større hæklenål, så kommer du hurtigere frem i processen.

10 thoughts on “Baby Simba hæklet løve

 1. Hold nu op har også ledt og været på samme sider som du, russisk kinesisk osv.
  Er virkelig glad for du er så venlig at ligge din information ud her.
  Desværre kan jeg ikke finde ud af det du skriver, er ikke så ferm til sådanne ting.
  Du skulle vel ikke have den liggende på enten engelsk eller især gerne dansk.
  Mange mange hilsner Monica

  1. Hej Monica
   Jeg har sendt den til dig privat 😉 god fornøjelse med Simba.
   Den bliver helt sikkert fin

   1. mon jeg kan være så heldig at få en udgave på dansk eller engelsk ?

 2. Hej. Den er godt nok fin din simba. Jeg har også søgt og søgt efter en dansk eller engelsk opskrift, men uden held ind til Jeg godt over din hjemmeside. Har du den på dansk eller engelsk, og er det en opskrift som du kunne tænke dig at sende til mig?

  På forhånd tak.

  1. Hej christa
   Jeg sender en engelsk version til dig
   Kh
   Illona

 3. Hej
  Uha hvor har jeg forelsket mig i din fine Simba.
  Jeg er ikke så god til at bruge en computer og har siddet og bakset noget kun med det, jeg kunne vel ikke være så heldig at du havde lyst at sende en dansk opskrift til mig.
  jeanett.e.nielsen@hotmail.com
  Mvh. Jeanett

  1. Kære Jeanett
   Jeg har ikke opskriften på dansk. Jeg har en engelsk version med nogle spanske oversættelser.
   De fleste af de opskrifter jeg har hæklet efter er engelske og jeg var lige ved at glemme hvordan man hækler på dansk.
   Er man ferm til engelsk, så er den lige til at gå til. Det er den mest gennemarbejdede opskrift jeg har set. Der er mange billeder med og alt stemmer i opskriften
   KH
   Illona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *