Baby Converse DIY hæklede

Baby Converse DIY hæklede

converseIMG_2872

Baby Converse DIY hæklede. Så er de her de nuttede baby Converse All Star. Du finder opskriften her og kan gå igang med det samme.

Passer baby str 3-6 mdr. og 6-9 mdr. En vidunderlig gave til en nybagt mor, eller en mor, der er gravid.

Jeg har valgt at lave dem i dobbelt bomuldsgarn. Dels fordi, det giver den lille sko mere stabilitet og dels fordi, den så bliver som den rigtige Converse baby All Star. Jeg har samlet den af alle de bedste opskrifter ude på nettet og oversat den til dansk. Jeg har brugt hæklenål nr. 3 og bomuldsgarn 4/8.

Man kan sagtens bruge vinterbomuldsgarner også, da de jo også er tykke og skal hækles med nål nr. 3. I opskriften finder du links til videoguides, hvor du både kan se hvordan man hækler maskerne og hvordan man hækler selve Baby Converse skoen. Og videoerne er sat ind i opskriften, der hvor du skal bruge den. Det eneste du skal gør, er at trykke “Allow” når boksen åbner, så starter videoen inde i din PDF opskrift. Er det ikke bare smart. Jeg har også indlagt billeder af de forskellige stadier af skoen, så man kan se om det man gør eller hækler nu også ser rigtigt ud. Det er ikke en let opgave at hækle de små baby Converser, men det bliver det, når du har hæklet et par stykker og så kan man slet ikke stoppe igen. I selve opskriften bruges den 3. maske eller masken bag masken som på engelsk hedder: the third loop, the loop behind the backloop, og the loop behind the horisontal line. Den har jeg lavet video guides til og alle videoer kan ses her på siden.

Hent din opskrift idag. Den er GRATIS :

Converse all Star Gratis
Du får den med det samme i din indbakke. HUSK at tjekke dit spamfilter!!

Her er videoerne til dine Baby Converse All Star:

2 thoughts on “Baby Converse DIY hæklede

 1. Hej
  Hvad er midtersprossen? Og hvor skal jeg bare samle 9 masker op fra ?
  Mvh
  Malle
  PS super fede sko !

  1. Kære Malle
   Jeg har ikke fået dit spørgsmål sendt pr mail. Så det først fordi en anden skrev til mig.
   Jo nu skal du høre. Midtersprossen, er den flap, der sidder mellem siderne og går op foran på foden. Ja det er sgu også et mærkeligt navn, midtersprossen, eller flappen i midten. Godt du skrev og spurgte. Når du har hæklet snuden, så er det henover det lige stykke, der hvor du har lukket de otte masker af på en gang. WEEEEEE… damn difficult. Så samler du 9 masker op henover der hvor du har lukket de otte masker af og så begynder du at hækle midtersprossen, midterflappen. Håber det giver mening. Eller skriver du igen. 🙂 Tak for at du skrev og synes de er fede, jeg synes også de er fede. Men det første par, Weeee det tager lang tid. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *