Baby Simba hæklet løve

Baby Simba hæklet løve

Baby simba hæklet løve Baby simba hæklet løve

Denne hæklede amigurumi, fandt jeg ude på nettet. Den oprindelige designer er russer og hun har ikke villet lægge opskriften ud på de gængse sider, som vi bruger; ETSY og Ravelry. Jeg tror jeg søgte i 4 stive timer efter opskriften og meldte mig ind på en masse obskure sider, hvor jeg efter sigende kunne downloade og betale for opskriften. Men alt var på kinesisk og det kan jeg desværre ikke læse. Til sidst lykkedes det mig at finde opskriften på en spansk hjemmeside. En venlig sjæl har sikkert fået mange henvendelser og så lagt opskriften op på spansk.

Her er linket: http://www.patronesmil.es/leon-simba-amigurumi.html

Så klikker du på download på linket og så åbner der en meget meget flot opskrift i .pdf med billeder og beskrivelser på spansk. Opskriften er nok en af de bedste og mest korrekte, jeg har brugt.

Du downloader opskriften og så kan du få den oversat til engelsk her: http://www.freetranslation.com/en/translate-english-spanish

Du oploader din pdf og får den oversat til engelsk. Det er ikke alt den kan oversætte, så må du lige google hvad nogle spanske hækle udtryk hedder på engelsk og så tage den derfra. Jeg har hæklet sådan lidt på engelsk og lidt på spansk og jeg kan ikke et ord spansk. Men resultatet er jeg super stolt af og Simba blev bestemt beundret da Noa fik ham i mandelgave juleaften.

2 thoughts on “Baby Simba hæklet løve

 1. Hold nu op har også ledt og været på samme sider som du, russisk kinesisk osv.
  Er virkelig glad for du er så venlig at ligge din information ud her.
  Desværre kan jeg ikke finde ud af det du skriver, er ikke så ferm til sådanne ting.
  Du skulle vel ikke have den liggende på enten engelsk eller især gerne dansk.
  Mange mange hilsner Monica

  1. Hej Monica
   Jeg har sendt den til dig privat 😉 god fornøjelse med Simba.
   Den bliver helt sikkert fin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *